DeepSkin專用草本面膜

[늦어서 죄송해요]
呢幾日高溫真係燒滾了小編我一切喇☀️☀️☀️。燒到今日(星期五)先嚟出Post。
噚日小編去咗邊? 為令產品更融合香港,所以東奔西走搜羅香港特色作背景,幫DeepSkin影宣傳相片。跑馬地?女人街?扯旗山? 比人用咗喇😂😂😂 諗啲新意,各位不妨俾吓意見。
順帶一提,收到好多親愛嘅讀者問:「DeepSkin專用草本面膜用完,邊度有得買?」。其實暫時都係透過我哋,但我哋已積極展開門市合作,於未來幾星期內可以有更多渠道買得到。方便一眾靚靚用家。有需要補貨,可以inbox小編我😊😊😊
(攝於黃昏嘅大澳文物酒店旁公眾碼頭)

deepskin seaviewdeepskin plant.jpg

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s